Simply Wild, de leukste gokkast van Nederland?

simply wild gokkast

We zijn natuurlijk diep van binnen allemaal een beetje op zoek naar spanning en houden ervan om een gokje te wagen op z’n tijd. Uiteraard doen we dit verantwoord. Wanneer we kijken naar de gokkasten in Nederland zien we één model erg vaak staan in stamkroegen en pooltenten. Namelijk de zogeheten SImply Wild. Ken jij ‘m ook? Nog niet? Dan leggen we je even kort uit hoe de machine werkt.

Je begint natuurlijk met het inwerpen van een bedrag om mee te spelen. Voor 2 euro krijg je 10 punten, die gelijk staan aan 10 draaisessies. Deze draaisessies krijg je op de onderste draaikast van de machine.

Onder draaien

Vervolgens ga je draaien en heb je tal van mogelijke uitkomsten. Kersen, citroenen, sterren, zevens en nog veel meer. Het hoogste wat je kunt halen zijn drie sterren op een rij, wat gelijk staan aan 100 punten oftewel twintig euro. Je kunt er ook voor kiezen om een beurt een rij vast te houden om te kijken of je de volgende draaibeurt een tweede rij erbij kunt halen.

Boven spelen

Heb je een aantal punten verdient? Dan kun je twee dingen doen. Ten eerste kun je er natuurlijk voor kiezen om uit te betalen. Heb je 100 punten? Dan heb je toch mooi 20 euro. Daarnaast kun je echter ook met je punten gaan spelen op de bovenste draaikast. Dit houdt in dat je met je met meer risico speelt maar ook veel meer kunt winnen.

De vraag is dus waar jij voor gaat. Extra risico met de kans op meer winst? Durf jij het aan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *